Service en reparatie

In Breda beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats waar wij uw instrumenten snel en vakkundig kunnen onderhouden en repareren. Uiteraard geven wij vooraf een indicatie van de kosten zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 

Service en reparatie op lokatie

Onze service engineer komt graag naar u toe voor onderhoud en reparatie. U kunt direct contact met hem opnemen om hiervoor een afspraak te maken. De service engineer beschikt over de juiste apparatuur en gereedschap om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. Mocht blijken dat verder onderzoek noodzakelijk is, dan hebben wij in veel gevallen tijdelijk vervangende apparatuur beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

service

 

Onderhoudscontracten

Door het afsluiten van een onderhoudscontract verzekert u zich van regelmatig preventief onderhoud aan uw meetapparatuur. Het onderhoud wordt automatisch door ons ingepland en de service engineer belt ruim van te voren om hiervoor een afspraak te maken. Met een onderhoudscontract verkleint u de kans op onvoorziene grote reparaties en uitval van uw meetinstrument.

reparatie