Voor elke toepassing een meetsysteem
Voeding Fruitsap, yoghurt, jam, saus, mayonaise, soep, honing, caramel, kaas, room, boter...

Proces controle
BlackOne+ASTM2-7
RM100P+DIN/VANE/R
RM100i+DIN/BV/ASTM

Kwaliteits controle
RM100+DIN/BV/ASTM
RM200+DIN/BV/ASTM
R140+DIN/TV/ASTM

Research/ontwikkeling
RM200+DIN/CP100
RM300+DIN/CP100
R180+DIN/Peltier

Chemie Lijm, inkt, hars, olie...

Proces controle
BlackOne+ASTM2-7
RM100P+FANN R1B1
RM100i+FANN/ASTM/DIN

Kwaliteits controle
RM100+DIN/BV/ASTM
RM200+DIN/BV/ASTM
R140+DIN/TV/ASTM

PVCl in bouw of auto industrie
RM300+DIN/C2/C4

Bitumen
RM300+RT300

Chocola Casson viscositeit en vloeiwaarde volgens OICC of DIN normering bij 40ºC.

Kwaliteit/Research
RM200 + MS-C
Temperatuur cel
ED-5A/ED-5 Bad

Proces controle
RM100L

Pharma Creme, gel, tandpasta, shampoo, lippenstift, make-up, mascara, zeep, siroop...

Proces controle
BlackOne+ASTM2-7
RM100P+DIN11
RM100i+DIN/BV/ASTM

Kwaliteits controle
RM100+DIN/TV/ISO
RM200+DIN/TV/ISO
R140+DIN/TV/ISO

Research/ontwikkeling
RM200+DIN/CP100
RM300+DIN/CP100
R180+DIN/Peltier

Coating Vernis, verf, lak, coating...

Autolakken
RM100+DIN11
RM200+DIN11
R140+DIN

Industriele coatings
RM100+BV/TV/ASTM
RM100+CP100/Krebbs

Research/ontwikkeling
RM200+DIN/CP100
RM300+DIN/CP100
R180+DIN/Peltier

Glas Glas viscositeitsmeting bij hoge temperaturen

Kwaliteit/Research
RM300+Adapt.as
Temperatuur oven


INVEN is niet aansprakelijk voor enige schade of nadelige effecten als gevolg van interpretaties gebaseerd op de vermelde gegevens. Dit document is slechts informatief en kan niet als bewijsstuk gebruikt worden.


INVEN helpdesk
Heeft u vragen over
deze applicaties?
HelpDesk
+31 (0)76 - 581.22.88 helpdesk@inven.nl