Voor elke toepassing een meetsysteem
Voeding Fruitsap, yoghurt, jam, saus, mayonaise, soep, honing, caramel, kaas, room, boter...

Proces controle
B-One Touch+ASTM2-7
RM100P+DIN/VANE/R
RM100i+DIN/BV/ASTM

Kwaliteits controle
RM100 Plus+DIN/BV/ASTM
RM200 Plus+DIN/BV/ASTM
Research/ontwikkeling
RM200 Plus+DIN/CP100

Chemie Lijm, inkt, hars, olie...

Proces controle
B-One Touch+ASTM2-7
RM100P+FANN R1B1
B-One Touch+FANN/ASTM/DIN

Kwaliteits controle
RM100 Plus+DIN/BV/ASTM
RM200 Plus+DIN/BV/ASTM
B-One Touch+DIN/TV/ASTM

PVCl in bouw of auto industrie
RM200 Plus+DIN/C2/C4

Bitumen
RM200 Plus+RT300

Chocola Casson viscositeit en vloeiwaarde volgens OICC of DIN normering bij 40ºC.

Kwaliteit/Research
RM200 Plus+ MS-C
RM200 Plus
RM200 Plus

Proces controle
RM100 Plus

Pharma Creme, gel, tandpasta, shampoo, lippenstift, make-up, mascara, zeep, siroop...

Proces controle
B-One Touch+ASTM2-7
RM100P+DIN11
B-One Touch+DIN/BV/ASTM

Kwaliteits controle
RM100 Plus+DIN/TV/ISO
RM200 Plus+DIN/TV/ISO
First Plus+DIN/TV/ISO

Research/ontwikkeling
RM200+DIN/CP100
RM200 Plus+DIN/CP100
RM100 Plus+DIN/Peltier

Coating Vernis, verf, lak, coating...

Autolakken
RM100 Plus+DIN11
RM200 Plus+DIN11
First Plus+DIN

Industriele coatings
RM100 Plus+BV/TV/ASTM
RM100 Plus+CP100/Krebbs

Research/ontwikkeling
RM200 Plus+DIN/CP100
RM200 Plus+DIN/CP100
RM100 Plus+DIN/Peltier

Glas Glas viscositeitsmeting bij hoge temperaturen

Kwaliteit/Research
RM200 Plus
Temperatuur oven


INVEN is niet aansprakelijk voor enige schade of nadelige effecten als gevolg van interpretaties gebaseerd op de vermelde gegevens. Dit document is slechts informatief en kan niet als bewijsstuk gebruikt worden.


INVEN helpdesk
Heeft u vragen over
deze applicaties?
HelpDesk
+31 (0)76 - 581.22.88 helpdesk@inven.nl