Vezel Analyse
Papier is uitgegroeid tot een hoog gespecificeerd materiaal met uiteenlopende variŽteiten en functionaliteit. Parameters zoals lengte, breedte, wanddikte, krul en kinken zijn voorbeelden van belangrijke vezeleigenschappen, die bewaakt moeten worden om een specifieke papierkwaliteit te produceren.

Met de MorfiCompact laboratorium analyser en de MorfiTrac on-line analyser worden per meetcyclus van 2 minuten meer dan 3000 vezels geanalyseerd. Met de bijbehorende software worden de meetwaarden verwerkt to overzichtelijk afleesbare grafieken, tabellen en digitale beelden. Alle resultaten kunnen naar Excel geexporteerd worden.

De analysers worden geleverd met gebruikersvriendelijke software waarmee in ťťn oogopslag een duidelijk overzicht van de vezel eigenschappen verkregen wordt.

De sensor heeft een doorstroomopening van 1,5 x 30 mm, dit garandeert een plug-vrije natuurlijke doorstroming (geen capillair) voor analyse van bestandsdelen tot 10 mm. Met het toegepaste camera systeem van 1300 x 1040 pixels kan met een software resolutie van 4 micron gemeten worden.


MorfiTrac
On-line vezel analyser
MorfiCompact
Laboratorium vezel analyser